Kiitos nyt Herran

English: Praise to the Lord, the Almighty

First line: Lobe den Herren, den mächtigen König der Ehren / Kiitos nyt Herran / Praise to the Lord, the Almighty, the King of creation / Alma, bendice al Señor que a los astros gobierna / Loué soit Dieu le Seigneur, le puissant Roi de gloire / Praise to the Lord, the Almighty, the King of creation / Praise ye the Lord, the Almighty / Praise to the Lord, the Almighty / Господа славь ты, мой дух / Praise to the Lord, the Almighty, who rules all creation / Praise ye the Lord, the Almighty, the King of creation

Original language: German
Original title: Lobe den Herren, den mächtigen König der Ehren

Words: Joachim Neander
Music: Stralsund Gesangbuch, 1665


Kiitos nyt Herran
, 37


1. Kiitos nyt Herran! Hän korkein on Kuninkahamme.Pyhänä soikohon nimensä veisatessamme.Oi kristityt,Hartaalla mielellä nytSoikohon hallelujamme!
2. Kiitos nyt Herran! Hän kaiken on alku ja Luoja.Siipeinsä varjossa meillä on turva ja suoja.Huomaathan sen,Kuin on Hän uskollinen,Armon ja autuuden tuoja.
3. Kiitos nyt Herran! Hän siunaten töitämme johtaaAntaen armonsa auringon päällemme hohtaa.Muistakaa vaanNyt Hänen rakkauttaanMeitäkin, lapsiaan, kohtaan.
4. Kiitos nyt Herran! Me yhdessä ylistää saamme.Elävät kaikki näin kiitostaan julistakaamme.Suuri Hän on!Hänelle kaikukohonKiitos ja kunnia! Amen.

X:72 Q:1/4=112 M:3/4 L:1/4 K:G G G d | B3/2 A/ G | F E D | E F G | A3 | G3 | yy

Kiitos nyt Herran

, 37

Arr.: William S. Bennett; Otto Goldschmidt

Kiitos nyt Herran

, 63