Shkëmb Koh’rash

English: Rock of Ages

First line: Rock of Ages, cleft for me, Let me hide / Rock of Ages, cleft for me, Let me hide myself in Thee / Rock of Ages / Rock of Ages, cleft for me

Original language: English

Words: Augustus M. Toplady
Music: Thomas Hastings


Shkëmb Koh’rash
, 58


1. Shkëmb Koh’rash për mua i çar’,Më lër t’fshihem n’Ty mua;Lejo ujin dhe gjakun,Rrjedh’ nga ij’ e plagosur,Dyfish m’katin të shërojn’,Nga zem’rimi t’më shpëtojn’.
2. Veprat e duarve t’mia,S’plot’sojn’ kërkesa t’ligjit;Zelli im t’mos njoh’ pushim,Gjithmon’ lotët t’më rrjedhin,S’mund ta shlyejn’ gjith’ m’katin;T’më shpëtosh duhesh veç Ti.
3. Ndërsa marr k’të t’shkurtër frym’,Kur nga vdekja mbyllen syt’,Kur t’ngrihem n’bot’ që s’i njohDhe Ty n’fronin Tënd të shoh,Shkëmb Koh’rash për mua i çar’,Më lër t’fshihem n’Ty mua.

X:111 Q:1/4=80 M:3/4 L:1/8 K:Bb F3/2G/ | F2 D2 B3/2G/ | F4 Bc | d3 c BA | B4 yy

Shkëmb Koh’rash

, 58