Me Mua Rri!

English: Abide with Me!

First line: Abide with me! Fast falls / Abide with me! / Abide with me! fast falls the eventide / Abide with me—fast falls the eventide / Abide with me! fast falls the eventide; The darkness

Original language: English

Words: Henry F. Lyte
Music: William H. Monk


Me Mua Rri!
, 94


1. Me mua rri! Shpejt nata zbret tani,Err’sira shtohet. Zot, me mua rri!Kur tjetër ndihm’ s’ka dhe shkon çdo ngush’llim,Ndihm’s i t’pamundurve, me mua rri!
2. Kjo dit’ e jetës largohet, sa shpejt.G’zimet, lavdit’ e tokës zbehen krejt.Gjithçka rreth meje n’prishje dhe ndryshim;O Ti që nuk ndryshon, me mua rri!
3. Prania Jote më duhet çdo or’.Veç hirit Tënd, çfar’ forc’n e lig’ rrëzon?Drejtim, mbështetje kush më jep si Ti?N’qoft’ shi a diell, Zot, me mua rri!

X:166 Q:1/4=84 M:4/4 L:1/4 K:Eb G2 G F | E2 B2 | c B B A | G4 | G2 A B | c2 B2 | A F G =A | B4 | yy