Ju q’Thirreni t’Punoni

English: Ye Who Are Called to Labor

First line: Ye who are called to labor and minister for God / Ye who are called to labor / Ye who are call’d to labor and minister for God

Original language: English

Words: Mary Judd Page
Music: Daniel B. Towner


Ju q’Thirreni t’Punoni (Burrat)
, 207


1. Ju q’thirreni t’punoni, t’shërbeni për Per’ndin’,T’caktuar nga fjal’ e Tij, t’bekuar me prift’rin’,T’u predikoni njer’zve lajmin për ungjillinDhe t’shpallni n’male paqen, t’vërtetën, shpëtimin:
2. Ambicje t’kot’ mos lini, as të botës lavdi,T’njollosin mendjen tuaj; si burra silluni.Kur zërat ju t’i ngrini lart e fort si bori,Kombeve n’gjum’ t’u thoni: “Për Perëndin’ gati!”
3. Prej fjal’ve t’padobishme, krenaris’ dor’ hiqni;Pa u lodhur lutuni, në t’vërtet’ qëndroni.Ngush’llu’si do t’ju mësoj’, bekime ju dërgon.Gjer në fund Shpëtimtari me ju do jet’ gjithmon’.
4. Per’ndia besim do u jap’, bekime ju presin.Mbi vdekjen shpërblim keni lavdin’ dhe triumfin,Shpejt duke mbajtur duaj, do t’vini në Sion,Hidh’rim s’do të shijoni veç t’lavdishmen kuror’.

X:321 Q:3/8=66 M:6/8 L:1/8 K:Bb F=EF B2 F | A G2- G2 G | A2 G E2 G | F6 | yy

Ju q’Thirreni t’Punoni (Burrat)

, 207