Per’ndia Ësht’ Dashuri

English: God Is Love

First line: Earth, with her ten thousand flowers / Earth with her ten thousand flowers, Air, with all / Earth, with her ten thousand flow’rs, Air, with all / Earth, with her ten thousand flow’rs

Original language: English

Words: Thomas R. Taylor
Music: Thomas C. Griggs


Per’ndia Ësht’ Dashuri
, 43


1. Toka me mij’ra lule,Ajri me shi dhe rreze,Q’elli me hap’sir’ t’pafund,Deti me shkëlqim gjithkund –T’gjitha rreth e në lart’si Thon’:Per’ndia ësht’ dashuri.
2. Tingujt përmes kodrave,Në lugina dhe pyje,Të zogjve dhe të puhis’,Pëshpëritin me but’si –Këng’ të shenjta në lart’si Thon’:Per’ndia ësht’ dashuri.
3. Të gjith’ shpresat që fillojn’Nga thell’sia e zemrës,Gjith’ hareja që buronPrej shtëpive të tokës,Të gjith’ zërat në lart’si Thon’:Per’ndia ësht’ dashuri.

X:87 Q:1/4=104 M:3/4 L:1/4 K:G D2 G | F2 D | (E A) F | G3 | yy

X:313 Q:1/4=104 M:3/4 L:1/4 K:Bb F2 B | A2 F | (G c) A | B3 | yy

Per’ndia Ësht’ Dashuri

, 43